Delujoča spletna trgovina za ženske z zalogo

Novo 

 Trgovina

5.000,00€

Vabljeni, da nas kontaktirate, če ste zainteresirani za prevzem posla spletne trgovine, ki ponuja oblačila in dodatke za ženske. Na trgu je konkurenčna z atraktivno spletno stranjo, ki ponuja še neskončno možnosti za širitev in brezplačne obdelave. Konkurenčnost ponudbe v modnem svetu predstavlja tudi zaloga oblačil iz francoskega modnega trga, a še vedno znotraj okvirjev finančne dostopnosti in zmožnosti končnega kupca. Konkurenčnost predstavlja tudi modni blog z vsakdanjimi in aktualnimi nasveti o modi, trgovina pa se lahko pohvali tudi s TOP SEO posodobitvami, ki jo umeščajo na sam vrh iskanja po spletu.
Posel je nastal kot dober backup pred morebitno nezaposlivostjo, vendar se je scenarij v začetku leta odvil popolnoma drugače, kot smo pričakovali. Sprejeli smo ponudbe za redna delovna mesta, zato se zaradi časovne stiske ne moremo spletni trgovini popolnoma predati, čeprav smo na trg stopili uspešno in nad pričakovanji.
Zakulisje posla deluje nemoteno, želimo ga predati kupcu, ki vidi v njem možnost za lasten razcvet. Za več infomacij pokličite ali nam pišite.

  • Vključuje : Certifikati, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2019
Contact details

 Show Phone Number ***** https://www.belame.si/

Contact this listing owner