Celotni poslovni model internetne podaje s spletno prodajalno brez lastne zaloge (dropshipping)

 Spletna trgovina

1.990,00€

Priporočljivo za vse, ki se podajate na področje spletne prodaje in si ne želite lastne zaloge… Potrebujete le računalnik, telefon in manjšo pisarno z delavnim mestom (brez skladišča)

Spletna prodajalna https://avto-kamere.si/ temelji na celotne asortimanu blagovne znamke xblitz. Glavni artikli so avtokamere znamke xblitz. Poleg dodajamo tudi kategorijo ”ostale kamere” (športne kamere, nadzorne kamere,…) in ”ostali artikli” (pametne ure za otroke in odrasle, alkotesterji, slušalke,…itd.). Ker je podjetje UMTEH d.o.o zastopnik blagovne znamke xblitz za Slovenio je možen dogovor v obliki dropshippinga, kar pomeni, da pri sebi niti ne rabite imeti fizične zaloge saj vaša naročila, v vašem imenu odpremimo kar mi iz našega skladišča. Vi poskrbite za promocijo, sprejem naročil strank in komunikacijo s strankami. V ta namen se dogovorimo za višino provizije pri vsakem izdelku.

V kompletu, pri prodaji so vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh trenutnih poslovnih partnerjev, pred-pripravljene skripte za uvoz naslovnikov v GLS portal in portal Pošte Slovenija (e-Spremnica), celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja, FB stran s cca 1000 všečki , Instagram stran, spletna trgovina, kreirani info kontaktni e-mail, postopki uporaba ostalih prodajnih kanalov (B2C, B2B, kuponi,…). Skratka vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej.

Priporočamo nakup vsem, ki se ali na novo podajate na področje internetne prodaje (saj vam razkrijemo celotni poslovni model kar vam prihrani ogromno časa, preglavic in posledično denarja), kot tudi že uveljavljenim posameznikoma ali podjetjem na tem področju, ki želijo širiti svojo ponudbo.

Posel je v začetku možno peljati kot dopolnilno dejavnost (poleg druge zaposlitve) ali se kasneje temu v celoti posvetiti z zaposlitvijo.

kompletu je seveda celotni poslovni model s katerim vam omogočimo zagon posla in do 12 ur začetnega uvajanja. Prav tu je največja dodana vrednost, celotni poslovni model, ki je zajet v prodajo. Cena tega kompleta znaša 1.990€ + DDV. Ob prodaji lahko izdamo tudi račun na podjetje.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo preko spodnjih kontaktov ali na skupnem sestanku. Kontaktirajte nas (24/7) na uros@umteh.si ali na 041 575 729.

  • Vključuje : Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Spletna stran, Spletne skupine, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : NE
  • Ustanovljeno : 2017
  • Denarni tok : 1 EUR
  • Bruto prihodki : 10,000 EUR
  • EBITDA : 1 EUR
  • Zaloge (MPC) : 1 EUR
Lokacija

UMTEH d.o.o. Zgornje Loke 21 1223 Blagovica Osrednjeslovenska,1223 041575729 ***** http://www.avto-kamere.si

Kontakt